Veel mensen hebben mij geïnspireerd bij het ontdekken en ontwikkelen van míjn talent. Zij hebben mij gemaakt tot wie ik ben. Met veel van hen werk ik regelmatig samen. Waar nodig kunnen zij mij aanvullen, zodat ik mijn klanten altijd de juiste expertise en een uitgebreide service kan bieden. Een aantal van deze inspirerende mensen stel ik graag aan je voor.

Erica Rijnsburger

van Elenchis, om te beginnen. Zij is mijn grootste inspiratiebron. Bovendien heeft ze als geen ander een scherpe kijk op de ontwikkelbehoefte en het ontwikkelpotentieel van mensen.

Gerke Visser

heeft met zijn collega's van Human Connection een prachtige organisatie met een grote en zeer trouwe klantenkring. Bij Human Connection maakte ik de grootste professionele ontwikkeling van mijn loopbaan door en heb ik -met vallen en opstaan- enorm veel geleerd.

William Rolvink

geeft leiding aan het interim management bureau Agile Management & ConsultancyHij is een verandermanager en adviseur die ik in het laatste jaar goed heb leren kennen als een scherpe geest met een neus voor organisatiemechanismen en –behoeften en daarbij altijd focus op het resultaat.

Jan de Dreu

beschouw ik als de belangrijkste leraar in mijn leven. Bij hem volgde ik op de Pulsarschool mijn opleiding tot 'begeleider van transformatieprocessen bij mensen'. Jan zette samen met Kees Gabriels, één van mijn medestudenten binnen de Pulsarschool, de Talentmanager op, waar je leert hoe de principes van de Pulsarschool in het bedrijfsleven toepasbaar zijn.

Dick van der Vlugt

(www.eigenwijsheid.nl) was de eerste collega in mijn professionele loopbaan. Samen met hem bouwde ik bij BSO (zoals het toen heette; opgericht door Eckart Wintzen, kijk eens op LinkedIn naar de BSO group!) mooie software en samen hebben we veel gelachen.

Jacco Westerbeek

van Adviesbureau De Kuma is voor mij het voorbeeld van een pure organisatieontwikkelaar die van het (opnieuw) bijeen brengen van vraag en aanbod op organisatie- team- en individueel niveau zijn tweede natuur heeft gemaakt. Hij blijft in de ruigste stormen overeind en kan elke organisatie helpen een volgende stap te zetten.

ICT-Kring Delft

Tot slot mag ik als ex-Delftenaar de meer dan honderd ondernemers van de ICT-Kring Delft niet vergeten. Gezamenlijk hebben we op een collegiale en vriendschappelijke manier van Delft een echte ICT-stad gemaakt.

Als voorzitter van de werkgroep 'Visie op ICT in de gemeente Delft in 2020' ben ik trots op ons eerste rapport, dat je hier kunt downloaden.

"Everyone has talent. What is rare is the courage to follow the talent to the dark place where it leads."

Erica Jong